December 22-től január 7-ig zárva leszünk!
Nyitás 2018. január 8-án, 7 órakor

Asztalos? Barkácsoló?Nálunk mindenki megtalálhatja az elképzelésének megfelelő bútorlapokat és szerelvényeket. A legkisebb polctól a legnagyobb beépített szekrényig.

Szeretne egy kis segítséget?

Felkészült kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, műszaki és lakberendezési tanácsokkal.

Eltűntek a bútor szerelvényei, kevés a polc?

Nálunk pótolhatja a hiányzó elemeket. Sőt a meglévő bútoraik alkatrészeit vagy a máshol, vásárolt munkalapjait is méretre igazítjuk.

Kényelmesen vásárolhat!

Üzletünk jól megközelíthető helyen, a Bosnyák tér mögött található. Tágas udvarunkon nem okoz problémát a parkolás

 

Lapszabászatunk 16 éve működik. Raktárkészletünk 50-60 féle mintát tartalmaz, de igény szerint a hazai piac összes bútorlapkészletéből választhat. Barkácsboltunkban a bútorokhoz szükséges szerelvények megvásárolhatóak. Műszaki és lakberendezői szaktanácsadással segítjük vásárlóinkat. Üzletünk jól megközelíthető helyen a Bosnyák tér mögött található. Tágas udvarunkban kényelmes parkolási körülmények között intézheti vásárlásait.

Vállalkozásunk arra törekszik, hogy megrendelői körének minden igényt, kielégítő, állandó kiszolgálójává váljon. Reményeink szerint cégünk garancia arra, hogy olyan együttműködést hozzunk létre partnereinkkel, melyek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek is. Lapszabászatunk a lehető legmagasabb minőségi követelményeket igyekszik kielégíteni.

Technikai lehetőségeink, eszközeink igény szerint minden feladat elvégzéséhez rendelkezésre állnak. A cég vezetésének célja a társaság gazdaságos működésének és hosszú távú versenyképességének biztosítása, valamint a cég potenciális fejlődéséhez szükséges feltételek megteremtése.