Bútor lapszabászat közel Budapest, 7. kerülethez (VII. kerület) 

Asztalos? Barkácsoló? Nálunk mindenki megtalálhatja az elképzelésének megfelelő bútorlapokat és szerelvényeket. A legkisebb polctól a legnagyobb beépített szekrényig.

Lapszabászatunk 16 éve működik. Raktárkészletünk 50-60 féle mintát tartalmaz, de igény szerint a hazai piac összes bútorlapkészletéből választhat. Barkácsboltunkban a bútorokhoz szükséges szerelvények megvásárolhatóak. Műszaki és lakberendezői szaktanácsadással segítjük vásárlóinkat. Üzletünk jól megközelíthető helyen a Bosnyák tér mögött található. Tágas udvarunkban kényelmes parkolási körülmények között intézheti vásárlásait.

Bútorlap szabás

Rövid határidővel igény szerint egyedi méretre vágjuk a kívánt anyagot. Raktári készletből választott terméknél nem szükséges az egész táblát megvásárolni. Hozott anyagok levágását is vállaljuk. Élfóliázás, ABS élzárás: A bútorasztalos ipar fontos alapanyagai az élzáró anyagok. Elterjedésüket az ún. fahelyettesítő anyagok (bútorlapok, faforgács- és MDF lapok) elterjedése tette szükségessé, mert ezek éleit megfelelő módon le kell zárni, meg kell védeni a nedvességtől és a mechanikai sérülésektől. Egyenes vagy akár íves lapokra is várjuk megrendelését.

mosogatMosogató bevágás

Akár házilag is kicserélheti munkalapját. Munkalapok igény szerinti méretre vágása és a mosogatótálca illetve beépített tűzhely helyének kivágása is megrendelhető.

  

kisbutorBútor

Vállaljuk kisebb bútorok elkészítését igény szerint.

 

panthelyPánthely, hátfal, tolóajtósín marás

Aki bútort készít, az többnyire a tárolóhelyeket ajtóval kívánja lezárni. Az ajtókat pedig pántokkal sinekkel szokás felszerelni, ezért már a tervezés során ajánlatos mérlegelni a különféle ajtózáródási módokat. Megkönnyítjük bútora házilagos elkészítését ezen kiegészítő műveletek elvégzésével.

elfoliazÉlfóliázás, ABS élzárás

A bútorasztalos ipar fontos alapanyagai az élzáró anyagok. Elterjedésüket az ún. fahelyettesítő anyagok (bútorlapok, faforgács- és MDF lapok) elterjedése tette szükségessé, mert ezek éleit megfelelő módon le kell zárni, meg kell védeni a nedvességtől és a mechanikai sérülésektől. Egyenes vagy akár íves lapokra is várjuk megrendelését.

 

TERMÉKEINK

  • Bútorlapok
  • Munkalapok
  • Ajtófrontok
  • Szerelvények
  • Egyéb termékeink

KAPCSOLAT

NKGB CÉLPONT KFT.

1141 Budapest, Szugló u. 115.

Mobil: 06 70 212 9737

Tel./Fax: 06 1 363-2235

info@cpanel18.tarhelypark.hu

Nyitva tartás:
Hétfő, Kedd, Szerda: 7:00 – 17:00
Csütörtök, Péntek: 7:00 – 15:30