butorBútorlap szabás

Rövid határidővel igény szerint egyedi méretre vágjuk a kívánt anyagot. Raktári készletből választott terméknél nem szükséges az egész táblát megvásárolni. Hozott anyagok levágását is vállaljuk. Élfóliázás, ABS élzárás: A bútorasztalos ipar fontos alapanyagai az élzáró anyagok. Elterjedésüket az ún. fahelyettesítő anyagok (bútorlapok, faforgács- és MDF lapok) elterjedése tette szükségessé, mert ezek éleit megfelelő módon le kell zárni, meg kell védeni a nedvességtől és a mechanikai sérülésektől. Egyenes vagy akár íves lapokra is várjuk megrendelését.

mosogatMosogató bevágás

Akár házilag is kicserélheti munkalapját. Munkalapok igény szerinti méretre vágása és a mosogatótálca illetve beépített tűzhely helyének kivágása is megrendelhető.

  

kisbutorBútor

Vállaljuk kisebb bútorok elkészítését igény szerint.

 

panthelyPánthely, hátfal, tolóajtósín marás

Aki bútort készít, az többnyire a tárolóhelyeket ajtóval kívánja lezárni. Az ajtókat pedig pántokkal sinekkel szokás felszerelni, ezért már a tervezés során ajánlatos mérlegelni a különféle ajtózáródási módokat. Megkönnyítjük bútora házilagos elkészítését ezen kiegészítő műveletek elvégzésével.

elfoliazÉlfóliázás, ABS élzárás

A bútorasztalos ipar fontos alapanyagai az élzáró anyagok. Elterjedésüket az ún. fahelyettesítő anyagok (bútorlapok, faforgács- és MDF lapok) elterjedése tette szükségessé, mert ezek éleit megfelelő módon le kell zárni, meg kell védeni a nedvességtől és a mechanikai sérülésektől. Egyenes vagy akár íves lapokra is várjuk megrendelését.