butor

Kedves Vásárlóink!

Decemberben 18-ig várjuk vásárlóinkat 

Az alábbi nyitva-tartási időben.

Hétfő, Kedd, Szerda:  7-17 óráig

Csütörtök, Péntek:  7- 15:30-ig

Szombat, Vasárnap:  Zárva

Telefon:     363 22 35

                                                              E-mail: info@butorlap.net

                                                         2020.december 21-2021 január 9.-ig zárva leszünk.

                                                               Nyitás 2021. Január 11-én reggel 7 órakor

 

 

Bútorlap szabás

Rövid határidővel igény szerint egyedi méretre vágjuk a kívánt anyagot. Raktári készletből választott terméknél nem szükséges az egész táblát megvásárolni. Hozott anyagok levágását is vállaljuk. Élfóliázás, ABS élzárás: A bútorasztalos ipar fontos alapanyagai az élzáró anyagok. Elterjedésüket az ún. fahelyettesítő anyagok (bútorlapok, faforgács- és MDF lapok) elterjedése tette szükségessé, mert ezek éleit megfelelő módon le kell zárni, meg kell védeni a nedvességtől és a mechanikai sérülésektől.   Egye   

 

 

                                                             Egyenes  vagy akár íves lapokra is várjuk megrendelését.

mosogatMosogató bevágás

Akár házilag is kicserélheti munkalapját. Munkalapok igény szerinti méretre vágása és a mosogatótálca illetve beépített tűzhely helyének kivágása is megrendelhető.

  

 

panthelyPánthely, hátfal, tolóajtósín marás

Aki bútort készít, az többnyire a tárolóhelyeket ajtóval kívánja lezárni. Az ajtókat pedig pántokkal sinekkel szokás felszerelni, ezért már a tervezés során ajánlatos mérlegelni a különféle ajtózáródási módokat. Megkönnyítjük bútora házilagos elkészítését ezen kiegészítő műveletek elvégzésével.

elfoliazÉlfóliázás, ABS élzárás

A bútorasztalos ipar fontos alapanyagai az élzáró anyagok. Elterjedésüket az ún. fahelyettesítő anyagok (bútorlapok, faforgács- és MDF lapok) elterjedése tette szükségessé, mert ezek éleit megfelelő módon le kell zárni, meg kell védeni a nedvességtől és a mechanikai sérülésektől. Egyenes vagy akár íves lapokra is várjuk megrendelését.